Trio-ul de terminale Moto G6 primește certificarea WiFi; Se confirmă și panourile cu aspect 18:9

930 ori
<b>Trio-ul de terminale Moto G6 primește certificarea WiFi; Se confirmă și panourile cu aspect 18:9</b>Aflăm astăzi faptul că în prima parte a lunii februarie cei de la Wi-Fi Alliance au certificat trio-ul de terminale Moto G6, acesta fiind compus din modelul standard G6, din varianta G6 Play și nu în ultimul rând din G6 Plus. De asemenea, descoperim

Ediția din 2018 a târgului de tehnologie Mobile World Congress îi va găzdui și pe cei de la Motorola, companie care pregătește lansarea unui trio de terminale: Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus. Am aflat o parte dintre dotările pe care handset-urile de față le vor aduce mulțumită un leak masiv din ianuarie și tot atunci aveam șansa să vedem în premieră randări cu iz oficial.

Moto G6 Play

Astăzi în schimb descoperim că Wi-Fi Alliance a certificat aceste modele și că apariția lor în cadrul benchmark-ului HTML5Test confirmă prezența unor panouri cu aspect 18:9. În captura de mai sus vedem că într-adevăr modelul Moto G6 Play (XT1922) vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 430 (MSM8937) și că acesta rulează din fabrică sistemul de operare Android 8.0.0 Oreo.

Motorola

De asemenea, HTML5Test dezvăluie că toate cele 3 modele de aici, adică G6, G6 Play și G6 Plus adoptă un ecran cu aspect 18:9, rezoluția indicată aici (360 x 720 pixeli) fiind de 3 ori mai mică decât cea reală, aceea fiind FHD+. Este de așteptat ca terminalele să ajungă la prețuri accesibile pe piață și le descoperim pe îndelete la MWC 2018!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×