Nokia 8 face trecerea la Android 8.1 Oreo; Actualizarea se distribuie în aceste momente

849 ori
<b>Nokia 8 face trecerea la Android 8.1 Oreo; Actualizarea se distribuie în aceste momente</b>HMD Global nu stă deloc, astfel că începând de astăzi dă startul actualizării la Android 8.1 Oreo pentru smartphone-ul Nokia 8, produs care se bucură de release-ul 8.0 de ceva vreme. Acum noua versiune software vine să aducă mici îmbunătățiri

Încă o dată finlandezii de la HMD Global ne demonstrează că se țin de cuvânt, astfel că de astăzi smartphone-ul Nokia 8 face trecerea la Android 8.1 Oreo - asta după ce aflam la sfârșitul lunii trecute despre desfășurarea unui test beta. În cazul în care nu știați, flagship-ul menționat aici se bucură de Android 8.0 Oreo încă din decembrie anul trecut, iar HMD a decis că este de cuviință să oferi și varianta 8.1.

Aceasta este menită să rezolve unele bug-uri apărute și se mai umblă pe ici pe colo și la performanță. Printre noutăți se numără și actualizarea meniului de setări, dar și implementarea funcționalității prin care putem vedea care este nivelul bateriei unui device conectat prin Bluetooth la telefon.

Pachetul software are aproximativ 1.5 GB și include de asemenea și patch-urile de securitate din februarie. În altă ordine de idei, HMD Global lucrează în acest moment și la update-ul Oreo pentru smartphone-urile low-end Nokia 2 și Nokia 3. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×