Seria de terminale Moto G6 va fi prezentată oficial pe data de 19 aprilie în Brazilia

752 ori
<b>Seria de terminale Moto G6 va fi prezentată oficial pe data de 19 aprilie în Brazilia</b>După mai bine de 3 luni în care Motorola nu a avut nici o lansare nouă pe piața smartphone, avem în sfârșit parte de ceva acțiune în acest segment. Descoperim pe seama unor invitații ajunse online faptul că firma aflată sub conducerea Lenovo

Avem astăzi vești despre data la care Motorola are de gând să prezinte noua serie de terminale Moto G6, fiind vorba despre 19 aprilie după cum indică și invitația de mai sus care a ajuns online. Evenimentul de presă va avea loc în Sao Paulo, Brazilia și așteptăm să vedem aici un trio de terminale compus din varianta standard Moto G6, modelul Moto G6 Play și nu în ultimul rând varianta Moto G6 Plus cu ceva extra la nivel de dotări.

Pe seama scăpărilor anterioare știm că Moto G6 va opta pentru un ecran 18:9 cu rezoluție FHD+, pentru un procesor Snapdragon 450 și pentru o cameră duală de 12 megapixeli în spate. Va avea baterie de 3000 mAh, cameră selfie de 16 mpx și va sosi în variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare.

Varianta Play va fi cel mai accesibilă din acest trio, telefon cu ecran HD+ de 5.7 inch, procesor quad-core de 1.4 GHz, cameră de 13 megapixeli în spate și baterie generoasă de 4000 mAh. Cât despre Moto G6 Plus, acesta va opta pentru procesor Snapdragon 630, ecran FHD+ de 5.93 inch și cameră duală de 12 megapixeli în spate. Va oferi până la 6 GB RAM și o cameră selfie de 16 megapixeli. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×