Tripleta sexy cu Nokia N9: 3 Miss Venezuela și 3 telefoane MeeGo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.852 ori
<b>Tripleta sexy cu Nokia N9: 3 Miss Venezuela și 3 telefoane MeeGo</b>Ce poți să îți dorești mai mult decât să vezi telefoane cu design sexy în mâinile unor femei sexy? Asta s-a întâmplat în cazul lui Nokia N9, terminalul MeeGo fiind proaspăt lansat în Venezuela. în imaginea de mai jos îl vedeți în mâna...

Ce poți să îți dorești mai mult decât să vezi telefoane cu design sexy în mâinile unor femei sexy? Asta s-a întâmplat în cazul lui Nokia N9, terminalul MeeGo fiind proaspăt lansat în Venezuela. în imaginea de mai jos îl vedeți în mâna lui Miss Venezuela, Miss Internacional și Miss Venezuela Mundo.

Nokia N9 a fost în topurile redactorilor Mobilissimo pentru telefoanele anului 2011, iar handsetul arată mai sexy ca oricând în mâna acestor domnișoare. Dacă nu mă credeți că există o afinitate între fete frumoase și telefoane atractive, atunci aruncați o privire asupra secțiunii Mobilissimo.ro Mobigirl și veți știi la ce mă refer. Ar fi interesant ca Nokia să își asocieze imaginea cu o frumusețe celebră, la fel cum Sony Ericsson are drept ambasador pe Maria Sharapova.

Ce vedetă feminină credeți că s-ar potrivi brandului Nokia? Un model mai voluptos și latin sau o femeie de afaceri discretă cu haine elegante? Sugestii și idei puteți posta în secțiunea comentarii și iată și două propuneri din partea mea pentru asocierea cu Nokia și poate și N9: Scarlett Johansson și Kristanna Locken.

Tripleta sexy cu Nokia N9: 3 Miss Venezuela și 3 telefoane MeeGo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×