Trolling de clasă înaltă! Samsung ia peste picior Apple în cea mai elegantă formă

19.245 ori
<b>Trolling de clasă înaltă! Samsung ia peste picior Apple în cea mai elegantă formă</b>În aceste zile în care iPhone X ajunge pe mâna cumpărătorilor, Samsung decide să distragă atenția publicului prin lansarea unui spot publicitar în care atacă produsele companiei americane. Nu este pentru prima oară când

Lupta dintre Samsung și Apple se dă pe toate fronturile. De la săli de judecată până la dezbateri gen “cine are cel mai bun display”.  Însă cea mai plăcută parte în toată lupta asta se dă în spoturile publicitare. Ultima încercare a sud coreenilor este pur și simplu o capodoperă. Spotul este un fel de timeline, unde se vede cum au evoluat paralel produsele de la Apple și Samsung. Istoria începe cu toată eforia lansării primului iPhone, după care anii trec iar problemele încep să apară. 

Asta e prima dată când văd lovituri atât de directe spre Apple într-un spot. Mai întâi vedem cum un iPhone 3GS nu poate face poze pentru că nu are memorie, apoi un 5S comparat cu un Note (straniu că nu au arătat că se descarcă bateria la frig extrem de repede), după care un iPhone 6 care intră la apă împreună cu un Galaxy S7 după care trebuie pus în orez, în timp ce S7 demonstrativ arată pozele făcute și desigur imaginea ridicolă a unui utilizator de iPhone 7 care vrea să conecteze căștile și cablul de încărcare în același timp.

Spot publicitar

Evident, există o mulțime de motive pentru care Samsung ar putea fi trollați. Însă eu am toată admirația pentru cum a fost realizat acest spot. Anume cum au fost punctate unele probleme din istoria iPhone-ului și cât de discret a fost introdusă comparația cu modele Samsung din aceeași perioadă.

Spot publicitar

Și desigur cireașa de pe tort, un bărbat care stătea în rând pentru a cumpăra cel mai probabil un iPhone X (aluzie la bara neagră de sus). Finalul este unul foarte demonstrativ, în care utilizatorul își lasă iPhone-ul în sertar și deschide cutia unui Note 8. Noul flagship de la Samsung cu ecran fără margini de 6,3 inch, 6GB RAM, cameră duală și desigur S Pen. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×