Samsung Galaxy Note 8 apare în fotografii hands-on cu 6 zile înainte de anunţul oficial

3.283 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 apare în fotografii hands-on cu 6 zile înainte de anunţul oficial</b>Săptămâna viitoare pe vremea asta Galaxy Note 8 o să fie deja oficial şi o să ştim absolut totul despre el. Până atunci e încă "permis" să mai vedem scăpări precum cea de mai jos, care aduce în prim plan o serie de fotografii hands on.

Săptămâna viitoare pe vremea asta Galaxy Note 8 o să fie deja oficial şi o să ştim absolut totul despre el. Până atunci e încă "permis" să mai vedem scăpări precum cea de mai jos, care aduce în prim plan o serie de fotografii hands-on. Să le devorăm deci!

Având în vedere toate scăpările de până acum suntem super familiarizaţi cu phablet-ul de 6.3 inch al celor de la Samsung, aşa că putem doar să căutăm detalii necunoscute până acum în aceste imagini. Observăm colțurile uşor curbate ale ecranului, faptul că avem un smartphone destul de îngust având în vedere talia şi diagonala sa, dar şi ceea ce pare a fi un device foarte glossy.

Aici avem varianta neagră a noului venit, cu cameră duală clar scoasă în evidenţă în spate şi cu senzorii aferenţi, plus scanner de amprente în dreapta. Pare genul de telefon al cărui spate va atrage serios amprente. SIM tray-ul nu se prezintă apoi sus, probabil având pe acelaşi mecanism şi slot-ul microSD. Apoi vedem talia terminalului, care lasă să se întrezărească o margine funcţională de ecran, ca în zilele bune ale modelelor Galaxy S Edge.

Cele mai noi scăpări vorbesc despre un procesor Exynos 8995 sau un Snapdragon 835 la bord, 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Aşteptăm detalii acum despre stylus şi în ce măsură va primi extra opţiuni asociate paletei de control Air Command. Le aflăm pe 23 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×