Samsung Galaxy Note 8 are probleme cu bateria; Tot mai multe cazuri de unităţi defecte semnalate

5.209 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 are probleme cu bateria; Tot mai multe cazuri de unităţi defecte semnalate</b>După un phablet Note cu probleme majore am fi crezut că Samsung a pus laolaltă un telefon perfect mai ales la capitolul baterie, dar se pare că nu e chiar așa. La câteva luni bune de la startul vânzărilor apar semnalări din partea utilizatorilor

ADupă un 2017 în care Samsung şi-a lins rănile şi a revenit mai puternică decât oricând după problemele cu Note 7, noi nori apar la orizont. De această dată Galaxy Note 8 este buclucaşul, care are probleme cu bateria.

Samsung Galaxy Note 8

Tot mai multe cazuri de utilizatori Note 8 din SUA care au probleme cu bateria au început să fie semnalate online. Şi culmea e că problema e mereu aceeaşi: phablet-urile nu se mai încărcă şi nu mai pornesc după ce s-a consumat energia bateriei. Samsung a declarat oficial că investighează situaţia şi va reveni cu un răspuns. Recomandă pentru început înlocuirea terminalelor brickuite la service-urile oficiale.

În general nu e o idee bună să consumi toate bateria telefonului tău până la zero la sută, dar de aici şi până la a nu mai funcţiona device-ul e cale lungă. Din păcate nu avem şi o cauză a acestui bug, fie ea hardware sau software. E bizar şi că majoritatea celor afectaţi sunt din SUA, dar măcar asta ne permite să localizăm modelele cu CPU Snapdragon drept cele cu probleme.

Telefoanele afectate dau semne de funcţionare, încălzindu-se şi afişând pe ecran cercul acela care semnalează încărcarea, dar tot mort rămâne handset-ul. Problema se adaugă la cazurile tot mai dese de modele Note 8 care îşi pierd capacitatea de încărcare wireless din senin. Aveţi şi un video mai sus şi multiple cazuri aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×