Tryphone iti permite sa testezi telefoane noi online

1.389 ori
<b>Tryphone iti permite sa testezi telefoane noi online</b>Sunteti gata sa cumparati un nou telefon si nu vreti ca abilul vanzator sa va convinga sa achizitionati un model total inutil? Testati terminalul pe site-ul Tryphone, care va permite sa faceti un "test-drive" cu viitorul dumneavoastra telefon, virtual si...

Sunteti gata sa cumparati un nou telefon si nu vreti ca abilul vanzator sa va convinga sa achizitionati un model total inutil? Testati terminalul pe site-ul Tryphone, care va permite sa faceti un "test-drive" cu viitorul dumneavoastra telefon, virtual si online.

Gata cu video-urile hands-on, cu reviewurile de pe site-uri de specialitate, caci acum putem apasa tastele telefonului, rula aplicatii si explora serviciile incluse pe acesta, prin intermediul lui Tryphone. Intre timp, trebuie sa mentionam ca exista si note date handseturilor de catre utilizatori, dar si tutoriale si chiar si capacitatea de a embedui un anumit telefon in blogul dumneavoastra.

Ideea este destul de inteligenta, dar la ora actuala se adreseaza mai mult cumparatorilor din SUA, incluzand doar cateva terminale disponibile in Europa. Totusi, ideea a prins la public si am putea avea de-a face cu un nou proces de analiza a telefoanelor, devenit standard, inainte de cumparare. Aruncati o privire pe acest site pentru a vedea un Palm Centro embeduit in partea sa inferioara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×