HBO are acum canal YouTube

Autor:  | Publicat în:  YouTube 2.033 ori
<b>HBO are acum canal YouTube</b>Home Box Office (HBO) si YouTube au anuntat ieri ca au incheiat o intelegere prin care vor oferi publicului continuturi promotionale pe noul canal YouTube branduit HBO. Incepand de azi, clipuri video din serialele HBO (&ldquo;Flight of the...

Home Box Office (HBO) si YouTube au anuntat ieri ca au incheiat o intelegere prin care vor oferi publicului continuturi promotionale pe noul canal YouTube branduit HBO.

Incepand de azi, clipuri video din serialele HBO (“Flight of the Conchords,” “The Wire,” “Def Comedy Jam,” “Real Time with Bill Maher,” “Real Sports,” “Extras,” Stand Up Comedy, “Habla y Habla,” si “Entourage") vor fi disponibile pe canalul sau YouTube (www.youtube.com/hbo), dar si pe YouTube Mobile (m.youtube.com/hbo). Episoade complete din seria originala HBO "In Treatment" vor fi de asemenea disponibile pe YouTube, plus continuturi promotionale din HBO Films si HBO Documentary Films.

Canalul YouTube HBO va fi populat cu continuturi extrase din cele mai populare seriale ale companiei, dar si showuri create special pentru YouTube si publicul sau. Avand in vedere faptul ca tocmai am putut urmari in direct Oscarurile transmise pe HBO si in Romania, ar trebui sa ne asteptam la o surpriza la festivitatea din 2009, eventual la un streaming live pe YouTube?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×