Panasonic lanseaza telefonul TV P905i Viera in Japonia

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 2.433 ori
<b>Panasonic lanseaza telefonul TV P905i Viera in Japonia</b>In ziua de azi e la moda ca o mare firma producatoare de electronice sa isi transforme brandurile de astfel de produse in terminale mobile. Sony Ericsson are Walkman, Cyber-shot si Bravia, ca telefoane, iar acum Panasonic are brandul Viera TV. In imaginea...

In ziua de azi e la moda ca o mare firma producatoare de electronice sa isi transforme brandurile de astfel de produse in terminale mobile. Sony Ericsson are Walkman, Cyber-shot si Bravia, ca telefoane, iar acum Panasonic are brandul Viera TV.

In imaginea de mai sus se afla P905i, un telefon lansat de catre operatorul japonez NTT DoCoMo. Avem de-a face cu un handset 3G, dotat cu un display de 3.5 inch si o rezolutie impresionanta de 854x480 pixeli, plus GPS si o memoria interna de 1GB. Evident, terminalul include si un tuner digital TV 1seg, iar memoria interna va fi mai mult decat incapatoare pentru a inregistra serialele preferate.

Am putea specula ca acest handset va poposi si in Europa, poate dotat cu suport pentru alt standard TV, de vreme ce 1seg este disponibil doar in Japonia. Avand in vedere cat de dorita si de populara este televiziunea mobila in Europa, Panasonic P905i Viera nu ar reprezenta un hit, cel putin nu imediat dupa lansarea sa. Exista totusi si terminale produse in China care ofera deja feature-uri similare la un pret mai mic decat cel pe care-l va aduce brandingul Viera pentru acest telefon.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×