TSK-VX7 – Tastatura wireless pe baza de touchscreen

3.256 ori
<b>TSK-VX7 – Tastatura wireless pe baza de touchscreen</b>Prezentata recent la Computex si creata de Amex Digital Corporation, noua tastatura este cu un pas inaintea tehnologiei actuale, fiind atat wireless, cat si dotata cu un touchscreen. Multi dintre noi sunt frustrati de faptul ca trebuie sa isi curete...

Prezentata recent la Computex si creata de Amex Digital Corporation, noua tastatura este cu un pas inaintea tehnologiei actuale, fiind atat wireless, cat si dotata cu un touchscreen.

Multi dintre noi sunt frustrati de faptul ca trebuie sa isi curete tastatura in secolul vitezei, in care majoritatea utilizatorilor de PC-uri pranzesc sau cineaza in apropierea tastaturii, "pierzand" in mod misterios mici resturi de sandwichuri printre taste. Cu noua tastatura dotata cu touchscreen, acest lucru apartine acum trecutului si trebuie sa mentionam ca acest gadget include suport pentru Windows Vista si taste de tip "sense" similare cu touch pad-ul unui mouse. Tastatura masoara 11 mm grosime, 280 mm lungime si 110 mm latime, cantarind 300 de grame.

TSK-VX7 este compatibil cu Windows XP (SP2) si Windows Vista (toate editiile), fiind dotat si cu un port USB si incluzand tehnologia wireless 2.4G RF. Noua tastatura functioneaza pe baza de baterii AAA de 1.5V sau 4 baterii AAA NiMH, care pot dura chiar si 2 luni.

TSK-VX7 include si o serie de Internet Hot Keys folosite pentru a accesa Microsoft Internet Explorer 5.0 (sau versiunile noi), MSN Explorer 7.0 si 8.0, Netscape Navigator 6.1, 6.2, 7.0 si AOL 7.0, 8.0 si 9.0. Sunt incluse si Hot Keys dedicate functiilor multimedia oferind acces la aplicatii de genul Microsoft CD Player, Microsoft Deluxe CD, Microsoft Windows Media Player sau iTunes in cazul Mac-urilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×