Tu unde ți-ai pierdut telefonul? Un studiu recent arata că telefoanele se pierd cel mai des În cafenele

867 ori
<b>Tu unde ți-ai pierdut telefonul? Un studiu recent arata că telefoanele se pierd cel mai des În cafenele</b>Dacă până și un prototip iPhone 4 a fost uitat într-un bar, atunci e destul de clar că locurile în care se consuma băuturi mai mult sau mai puțin alcoolice au o influență asupra atenției unui posesor de handset cu gadgetul său. Nu e de mirare...

Dacă până și un prototip iPhone 4 a fost uitat într-un bar, atunci e destul de clar că locurile în care se consuma băuturi mai mult sau mai puțin alcoolice au o influență asupra atenției unui posesor de handset cu gadgetul său. Nu e de mirare că un studiu recent a arătat că locul în care se pierd cel mai des telefoane este o cafenea.

Același studiu aplicat Statelor Unite arata că la fiecare 3.5 secunde o persoană din State își pierde telefonul. Aceste telefoane pierdute ajung la o valoare țoala de 30 de miliarde de dolari anual, deci vă dați seama cam care sunt cifrele la nivel global. Informațiile sunt furnizate de companiei de securitate mobila LookOut. Majoritatea pierderilor de terminale mobile au loc seara târziu, cu 67% din handseturi fiind lăsate de izbeliște intră 9 seara și 2 dimineața.

Pe locul 2 ca loc de pierdut telefoane se afla barurile, apoi birourile, restaurantele și apartamentele. și acm vine întrebarea evidentă: tu unde ți-ai pierdut telefonul și l-ai mai găsit vreodată? Eu mi-am pierdut o dată telefonul într-un tramvai, linia 40 dacă nu mă înșel, în vreme ce colegul Alex Stănescu știu că și-a uitat iPhone-ul 3GS pe o bancă în parcul Cișmigiu seara, pentru că după câteva minute să revină și să îl ia. Voi ce povesti amuzante de acest gen aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×