Următorul iPhone va veni cu suport 4G LTE, indica iOS 5.1

1.636 ori
<b>Următorul iPhone va veni cu suport 4G LTE, indica iOS 5.1</b>După ce noul iPad a oferit în țările în care există aceste servicii conectivitate 4G LTE, e de așteptat ca Apple să facă o mutare similară și cu noul său iPhone. Astfel, nu ne mira să aflăm că în codul sursă al lui iOS 5.1 au fost...

După ce noul iPad a oferit în țările în care există aceste servicii conectivitate 4G LTE, e de așteptat ca Apple să facă o mutare similară și cu noul său iPhone. Astfel, nu ne mira să aflăm că în codul sursă al lui iOS 5.1 au fost descoperite indicii cu privire la suportul LTE al următorului telefon Apple.

Dezvoltatorii care au făcut săpăturile în codul noului iOS au descoperit referiri la LTE în acesta, iar acele linii de cod erau absente din precedentele release-uri iOS. Nici măcar în iOS 5.0 nu vedeam așa ceva, iar faptul că următorul iPhone va suporta conectivitate de nouă generație mă face să mă întreb ce fel de super mega baterie a mai pregătit Apple de această dată. Deja erau destui nemulțumiți de bateria lui iPhone 4S și în varianta 3G... imaginati-vă în varianta 4G LTE... și dacă va folosi Apple o baterie cu o capacitate impresionantă, vor urma problemele cu supraîncălzirea din nou?

Dacă mai vreți un indiciu că următorul iPhone va fi LTE, aflați că operatorul american Verizon a declarat că va vinde doar terminale LTE pentru o perioadă, încercând să promoveze serviciile sale 4G. De ce ne interesează acest lucru? Tehnologia evoluează, asta e sigur și sunt convins că în următorii 2 ani tehnologia LTE va ajunge și la noi, asta dacă operatorii locali și autoritarile se vor mișca rapid și eficient. Mai jos aveți și dovada video cu privire la prezența referirilor la LTE în codul lui iOS 5.1:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×