Șeful de design de la Samsung răspunde la acuzele Apple

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.026 ori
<b>Șeful de design de la Samsung răspunde la acuzele Apple</b>Cred că face această mișcare cam târziu. S-a scris mult în dot com despre disputa dintre Apple și Samsung vis-a-vis de design și faptul că unele produse Samsung: telefoane și tablete, ar copia de la Apple. S-au dat și verdicte: unele în...

Cred că face această mișcare cam târziu. S-a scris mult în dot com despre disputa dintre Apple și Samsung vis-a-vis de design și faptul că unele produse Samsung: telefoane și tablete, ar copia de la Apple. S-au dat și verdicte: unele în favoarea Apple, altele bune pentru compania cu sediul în Coreea de Sud.

Lee Minhyouk se ocupă de linia de design a Samsung și a răspuns la disputa cu Apple într-un interviu dat pentru reuters.com. El spune că a lucrat intensiv și a făcut o sumă de schițe pentru seria Galaxy. își pune o întrebare retorică de genul că nu vede de ce ar fi mai fi lucrat dacă s-a inspirat direct de la Apple. Se consideră ofensat de către Apple și acuzele aduse.

în opinia sa, Galaxy (nu știu dacă se referă la serie în sine sau doar la modelele Galaxy S - Galaxy SII) este originală de la un capăt la altul. Diferă atât ca tehnologie cât și ca limbaj de design.

Totuși, amintește că respectă Apple și pe Johnny Ive - cel care conduce echipa Apple pe partea de design și responsabil pentru modul în care arată iPod, iMac, iPhone, iPad, MacBook Air, etc. Lee Minhyouk spune că acolo se face o treabă excelentă și că s-au realizat produse iconice, dar face o adevărată declarație de forță când precizează că și Samsung va fi capabil de așa ceva în viitorul apropiat.

Telefonul Samsung de care se vorbește cel mai mult în această perioadă este SGS III. Se spune că vor renunța la capacul din plastic de pe spate în dauna unuia ceramic. Mai multe detalii vor fi aflate în viitorul apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×