Tutorial: Orice versiune standard HTC M8 poate primi Îmbunătățirile software Harman Kardon - Iată cum!

910 ori
<b>Tutorial: Orice versiune standard HTC M8 poate primi Îmbunătățirile software Harman Kardon - Iată cum!</b>Opinia majorității este că succesorul modelului pilot HTC de anul trecut (M7) nu a promovat un număr spectaculos de îmbunătățiri pentru a fi considerat inovator. Cu toate acestea, producătorul a înțeles să lanseze mai multe variante ale...

Opinia majorității este că succesorul modelului pilot HTC de anul trecut (M7) nu a promovat un număr spectaculos de îmbunătățiri pentru a fi considerat inovator. Cu toate acestea, producătorul a înțeles să lanseze mai multe variante ale modelului HTC M8, demne de a stârni interesul consumatorilor. Printre acestea se numără și versiunea Harman Kardon, ce vine cu un accesoriu audio (căști) foarte performant și anumite îmbunătățiri software. Acestea pot fi instalate și pe versiunea standard a dispozitivului. Căștile însă, va trebui să le achiziționați separat :)

Cum este de așteptat, root-ul este absolut obligatoriu pentru această metodă de portare. De asemenea este recomandat să aveți S-OFF. Custom Recovery este inclusiv solicitat pentru a reuși să instalați această modificare.

Tutorial: Orice versiune standard HTC M8 poate primi Îmbunătățirile software Harman Kardon - Iată cum!

1. Presupunând că aveți deja S-OFF, descărcați fișierul .zip de aici și instalați-l în Recovery. Dacă totul a funcționat corect, veți observa noile setări Harman Kardon în meniul de ajustări al terminalului.

2. Pentru cei care nu au S-OFF, deși este destul de riscant și probabil nu va funcționa, puteți încerca să instalați în Recovery acest fișier.zip.

3. Pentru a înlătura modificarea, veți avea nevoie de acest .zip pentru S-OFF și acesta pentru S-ON.

Atenționări speciale! Mobilissimo.ro nu va fi în nici un fel responsabil pentru orice avarii ale terminalului în urma acestei modificări. Pentru a funcționa trebuie să aveți instalată cea mai nouă versiune de firmware (stock sau custom). Boomsound va fi dezactivat în momentul când activați noua funcție Harman Kardon.

Dacă metoda refuză să funcționeze, va fi necesară o modificare a fișierului default.xml, aflat în directorul /system/customize/ACC/, astfel încât să arate așa:

“<app name="Android_Multimedia">
 <item type="integer" name="has_default_alarm_volume">6</item>
 <item type="integer" name="has_default_media_headset_volume">7</item>
 <item type="integer" name="has_default_media_speaker_volume">10</item>
 <item type="integer" name="has_default_ringtone_volume">5</item>
 <item type="boolean" name="spport_screen_light">false</item>
 <item type="boolean" name="support_a2dp_safevolume">false</item>
 <item type="boolean" name="support_camera_enforce_shuttersound">false</item>
 <item type="boolean" name="support_customer_proxy">false</item>
 <item type="boolean" name="support_customization_fallback">false</item>
 <item type="boolean" name="support_harman">true</item>
 <item type="boolean" name="support_miit_request">false</item>
 <item type="boolean" name="support_music_ringtone">false</item>
 <item type="boolean" name="support_outdoor_mode">false</item>
 <item type="boolean" name="support_qcelp">false</item>
 <item type="boolean" name="support_theater_effect_logo">false</item>
 <item type="integer" name="use_ringtone_for_notification">1</item>
</app>”

Merită? Pot spune că această modificare introduce calitate audio consistentă, presupunând că veți folosi o pereche de căști de calitate. “Reconstruirea” calității audio a fișierelor compresate este un “artificiu” software introdus de Sony încă de pe vremea când lansau linia de terminale Walkman, cu mulți ani în urmă. Oricum, merită o încercare, iar dacă diferența nu este atât de consistentă cum vă așteptați, puteți cu ușurință îndepărta modificarea.

P.S. Din păcate această îmbunătățire nu poate fi aplicată și modelului HTC One M7, din cauza lipsei unor librării specifice chip-ului Snapdragon 801. Poate pe viitor…

Mulțumiri membrului XDA Developers baadnewz pentru munca depusă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×