Prima clonă şi machete de iPhone XI Max au ajuns deja online; Iată un hands on (Video)

1.647 ori
<b>Prima clonă şi machete de iPhone XI Max au ajuns deja online; Iată un hands on (Video)</b>După o sumedenie de randări cu iPhone XI ajunse online, unele mai realiste ca altele, azi vedem în sfârşit şi fotografii cu o machetă a sa, dar şi un video hands on cu un telefon clonat. Au mai rămas câteva luni până în septembrie, la lansarea telefonului

După o sumedenie de randări cu iPhone XI ajunse online, unele mai realiste ca altele, azi vedem în sfârşit şi fotografii cu o machetă a sa, dar şi un video hands on cu un telefon clonat. Au mai rămas câteva luni până în septembrie, la lansarea telefonului şi deja puţine lucruri ne mai pot surprinde legat de acest device.

Din ce am înţeles machetele din imagini sunt realizate după randările lui Ben Geskin, iar clona de iPhone are şi ea acelaşi punct de inspiraţie. Vedem cele 3 camere în spate în acel  modul pătrat şi dacă spatele e bine copiat, în faţă e altă poveste. Bretonul pare cam din topor şi mai lat decât îl văzusem în randări. Se vede şi că acest "iOS" este doar un skin aplicat peste Android. Materialele clonei sunt clar mai ieftine decât la un iPhone autentic. 

Prima clonă şi machete de iPhone XI Max au ajuns deja online; Iată un hands on (Video)

Ce mi se pare interesant la fotografiile cu machetele e că e foarte mult spaţiu între camere, care aici au lentile mai mici decât în ultimele randări. iPhone XI este aşteptat să debuteze în septembrie, alături de iPhone XI Max şi un iPhone XR 2. Vor avea procesor Apple A13, iar iPhone XR 2 rămâne la ecran LCD şi trece la două camere. Majoritatea scăpărilor despre iPhone XI ni le-am luat de la producătorii de huse în ultima vreme şi am aflat că butonul Mute va primi un design nou.

Prima clonă şi machete de iPhone XI Max au ajuns deja online; Iată un hands on (Video)

Nu e foarte clar dacă trecem la port USB Type-C, dar în acest moment Lightning e favorit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×