Surface Earbuds sunt primele căști in-ear complet wireless de la Microsoft și sunt mai scumpe decât AirPods 2

1.011 ori
<b>Surface Earbuds sunt primele căști in-ear complet wireless de la Microsoft și sunt mai scumpe decât AirPods 2</b>În cadrul evenimentului de ieri seară, Microsoft a anunțat o mulțime de produse, de la tabletele Surface Pro 7, la Surface Laptop 3 și până la pliabile ca Surface Neo și Surface Duo. Au existat și noi accesorii dezvăluite la fața locului

În cadrul evenimentului de ieri seară, Microsoft a anunțat o mulțime de produse, de la tabletele Surface Pro 7, la Surface Laptop 3 și până la pliabile ca Surface Neo și Surface Duo. Au existat și noi accesorii dezvăluite la fața locului precum este cazul căștilor Surface Earbuds - primele căști in-ear complet wireless din portofoliul companiei. 

Microsoft Surface Earbuds

Din start aflăm că acestea costă 249 dolari, fiind astfel mai scumpe decât AirPods 2 (159 dolari). Vor fi puse în vânzare până la final de an și Microsoft le descrie drept accesoriul must-have Office, oferind o calitate excelentă pentru apeluri și funcție de dictare. În fiecare dintre cele două căști avem integrate 2 microfoane ce au rolul de a reduce zgomotul de fond.

Microsoft Surface Earbuds

Cu toate că design-ul nu pare tocmai strălucit, Microsoft spune că aceste căști sunt foarte confortabile. Cu o singură încărcare se ajunge la o autonomie de 8 ore, iar cutia de purtare cu baterie dedicată mai oferă încă 2 încărcări complete. Interacțiunea se face prin gesturi tap și swipe pentru a controla playback-ul. 

Apare și asistentul Cortana în ecuație pe aceste căști și mai avem integrare Spotify pe Android. Apropo de suportul Office, Surface Earbuds pot fi purtate în timpul prezentărilor și transpune în text pe ecran discursul realizat în timp real, ba chiar și traduce cuvintele rostite în mai mult de 60 limbi. Printr-un gest tap se poate trece la slide-ul următor dintr-o prezentare Powerpoint de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×