HTC One M8 primește o versiune specială Harman/Kardon, cu o pereche de căști noi la pachet și audio HD lossless

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.842 ori
<b>HTC One M8 primește o versiune specială Harman/Kardon, cu o pereche de căști noi la pachet și audio HD lossless</b>Dacă Beats nu mai e în peisaj &nbsp;pentru HTC, atunci compania a decis să colaboreze cu alt nume mare din domeniul acusticii. E vorba despre Harman/Kardon care se remarcă prin sistemele audio incluse pe tablete și laptopuri. în cadrul unui...

Dacă Beats nu mai e în peisaj  pentru HTC, atunci compania a decis să colaboreze cu alt nume mare din domeniul acusticii. E vorba despre Harman/Kardon care se remarcă prin sistemele audio incluse pe tablete și laptopuri. în cadrul unui eveniment organizat la New York, HTC și operatorul Sprint au dezvăluit o ediție specială a lui HTC One M8.

E vorba despre One M8 Harman/Kardon, un smartphone care se va vinde pe negru/auriu și va avea o acustică deosebită. Terminalul va oferi audio lossless HD 24 bit și la 192 kHz. Astfel veți avea parte de playback audio cu o calitate de 6 ori mai bună decât un CD și cu o cantitate a informației transmise de 60 de ori mai mare decât un MP3.

HTC One M8 Harman Kardon

Va exista și streaming pentru fișiere FLAC, iar la pachet cu acest device vine și o pereche de căști cu design elegant. Va fi prezentă la bordul acestui telefon și aplicația Harman Clari-Fi, care "reconstruiește" claritatea unei melodii, pierdută în timpul compresiei. Specificațiile acestui model rămân high end, cu procesor Snapdragon 801, ecran de 5 inch cu rezoluție Full HD și camera Ultrapixel.

Sprint oferă la pachet și 6 luni de Spotify Premium gratuit, iar telefonul va fi disponibil din 9 mai în magazine. Sprint îl vinde gratuit, cu 24 de plăți de 28.34 dolari pe lună.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×