Uber lansează în România uberX, primul program de ridesharing: taximetria pentru mase via aplicaţie pe mobil

627 ori
<b>Uber lansează în România uberX, primul program de ridesharing: taximetria pentru mase via aplicaţie pe mobil</b>Dacă urmăriţi talk showuri din SUA sau seriale, inclusiv Two and a Half Men, veţi vedea că serviciul Uber a ajuns omniprezent, spre nemulţumirea taximetriştilor. Ei bine, Uber a lansat &icirc;n Rom&acirc;nia serviciul uberX, care practic &icirc;i...

Dacă urmăriţi talk showuri din SUA sau seriale, inclusiv Two and a Half Men, veţi vedea că serviciul Uber a ajuns omniprezent, spre nemulţumirea taximetriştilor. Ei bine, Uber a lansat în România serviciul uberX, care practic îi permite oricui să devină taximetrist cu maşina personală. Serviciile sale vor putea fi accesate via aplicaţie.

Şoferii se înscriu în sistem cu maşinile personale, evident trecând prin verificările Uber. Pasagerii pot chema o maşină prin aplicaţia de pe telefon, văzând în cadrul softului fotografia şoferului, locul unde se afla pe harta şi alte informaţii. Aveţi şi o listă de prieteni care vă pot urmări călătoria pe hartă, iar tarifele sunt de 1.39 lei tarif de bază, apoi 1.39 lei pe kilometru sau 0.23 lei pe minut.

Uber lansează în România UberX, primul program de ridesharing: taximetria pentru mase via aplicaţie pe mobil

Există şi un tarif de anulare de 6 lei şi un tarif minim de 6 lei, iar plata se face cu cardul în aplicaţia Uber. Puteţi descărca aplicaţia pe Android aici şi pe iOS aici. Uber subliniază faptul că nu e nevoie de bacşiş, iar şoferii păstrează aproximativ 70% din valoarea cursei, ceea ce e OK faţă de reglementările firmelor de taximetrie.

uberX este o platformă tehnologică care conectează în timp real pasagerii cu şoferii, oferindu-le o călătorie plătită rapid cu cardul. Uber activează în peste 280 de oraşe din peste 50 de ţări la nivel global. Iata si o oferta speciala gasita pe blogul uber pentru Romania:

Folosește codul UBERBUCHAREST și primești 30 RON discount la prima ta cursă.

Puteți descărca aplicațiile de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×