Noi detalii despre camera lui HTC One M9, în tandem cu date despre senzorul foto Toshiba T4KA7

742 ori
<b>Noi detalii despre camera lui HTC One M9, în tandem cu date despre senzorul foto Toshiba T4KA7</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă o sursă de pe Twitter, pe numele de Roland Quandt dezvăluia lista completă de dotări a camerei lui HTC One M9. Astăzi descoperim un articol &icirc;n care este comparată dezvăluirea cu dotările senzorului Toshiba...

Cu câteva zile în urmă o sursă de pe Twitter, pe numele de Roland Quandt dezvăluia lista completă de dotări a camerei lui HTC One M9. Astăzi descoperim un articol în care este comparată dezvăluirea cu dotările senzorului Toshiba T4KA7, care ar fi inclus pe One M9 conform zvonurilor.

Am aflat cu câteva săptămâni în urmă că HTC ar fi înlocuit senzorul Sony de la bordul noului său flagship cu unul Toshiba, iar acum avem şi numele său. Reţineţi că informaţia nu este 100% confirmată şi aceasta ar putea să nu fie alegerea finală. HTC One M9 va sosi cu o cameră de 20 de megapixeli, cu deschidere F/2.2 şi mărimea lentilei de 27.8 mm.

Noi detalii despre camera lui HTC One M9, în tandem cu date despre senzorul foto Toshiba T4KA7

În ce priveşte senzorul Toshiba BSI, el măsoară 1/2.4 inch şi are o rezoluţie de 20 de megapixeli, sau mai bine zis 5384 x 3752 pixeli. El este capabil să producă imagini în format RAW8, RAW12 şi suporta captura Full HD la 90 FPS, HD la 150 FPS şi VGA la 240 FPS. Camera poate opera la temperaturi de la minus 20 de grade Celsius până la plus 60.

Aşteptam să vedem şi la lucru această cameră şi mai ales să o vedem testată în paralel cu camera lui Galaxy S6.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×