Uberpachetul de gadgeturi ASUS PadFone Station + PadFone + Stylus disponibil la comandă la eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.972 ori
<b>Uberpachetul de gadgeturi ASUS PadFone Station + PadFone + Stylus disponibil la comandă la eMAG.ro</b>Faimosul ASUS PadFone și terminalele asociate au sosit în oferta eMAG.ro, unde sunt disponibile la precomanda la prețul de 3.339 lei. I-am făcut recenzia lui PadFone aici și am avut ocazia să testăm atât terminalul, cât și tableta PadFone...

Faimosul ASUS PadFone și terminalele asociate au sosit în oferta eMAG.ro, unde sunt disponibile la precomanda la prețul de 3.339 lei. I-am făcut recenzia lui PadFone aici și am avut ocazia să testăm atât terminalul, cât și tableta PadFone Station care găzduiește acest handset.

La acea vreme ne-am declarat impresionați, atât de telefon, cât și de tableta, în ciuda faptului că aveam doar un prototip la dispoziție. Observați că pachetul de la eMAG include și un stylus și o husă. Ei bine, stylusul are și rol de headset și puteți realiza convorbiri cu ajutorul său, astfel încât să nu păreți ridicoli când telefonați de pe tableta de 10 inch. Ce am remarcat și în recenzia noastră este că PadFone are un design foarte plăcut, cu acea forma "teardrop" și margini metalice.

în plus camera sa, pe care o împarte cu tableta ne-a surprins plăcut și asta o dovedesc și mostrele foto/video din recenzie. ASUS PadFone a primit la noi nota 8.66 și acela era un prototip cu obișnuitele probleme specifice, deci vă imaginați că produsul final e cotat mai bine. Utilizarea dinamică este selling point-ul lui PadFone. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, daca începeți să vedeți un film pe telefon, introduceți telefonul în fanta tabletei și continuați filmul pe PadFone Station. Asta se aplică și la muzică, web browsing și multe altele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×