Uberpachetul de gadgeturi ASUS PadFone Station + PadFone + Stylus disponibil la comandă la eMAG.ro

2.007 ori
<b>Uberpachetul de gadgeturi ASUS PadFone Station + PadFone + Stylus disponibil la comandă la eMAG.ro</b>Faimosul ASUS PadFone și terminalele asociate au sosit în oferta eMAG.ro, unde sunt disponibile la precomanda la prețul de 3.339 lei. I-am făcut recenzia lui PadFone aici și am avut ocazia să testăm atât terminalul, cât și tableta PadFone...

Faimosul ASUS PadFone și terminalele asociate au sosit în oferta eMAG.ro, unde sunt disponibile la precomanda la prețul de 3.339 lei. I-am făcut recenzia lui PadFone aici și am avut ocazia să testăm atât terminalul, cât și tableta PadFone Station care găzduiește acest handset.

La acea vreme ne-am declarat impresionați, atât de telefon, cât și de tableta, în ciuda faptului că aveam doar un prototip la dispoziție. Observați că pachetul de la eMAG include și un stylus și o husă. Ei bine, stylusul are și rol de headset și puteți realiza convorbiri cu ajutorul său, astfel încât să nu păreți ridicoli când telefonați de pe tableta de 10 inch. Ce am remarcat și în recenzia noastră este că PadFone are un design foarte plăcut, cu acea forma "teardrop" și margini metalice.

în plus camera sa, pe care o împarte cu tableta ne-a surprins plăcut și asta o dovedesc și mostrele foto/video din recenzie. ASUS PadFone a primit la noi nota 8.66 și acela era un prototip cu obișnuitele probleme specifice, deci vă imaginați că produsul final e cotat mai bine. Utilizarea dinamică este selling point-ul lui PadFone. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, daca începeți să vedeți un film pe telefon, introduceți telefonul în fanta tabletei și continuați filmul pe PadFone Station. Asta se aplică și la muzică, web browsing și multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×