ASUS, Lenovo, Toshiba și Samsung vor lansa tablete Windows RT În acest an

858 ori
<b>ASUS, Lenovo, Toshiba și Samsung vor lansa tablete Windows RT În acest an</b>în vreme ce despre Windows 8 și tabletele asociate s-a vorbit mult în ultima lună, Windows RT a fost neglijat de presă. și asta pentru că nu există informații suficiente despre viitorul versiunii Windows 8 pentru ARM. Ei bine, acum aflăm și...

în vreme ce despre Windows 8 și tabletele asociate s-a vorbit mult în ultima lună, Windows RT a fost neglijat de presă. și asta pentru că nu există informații suficiente despre viitorul versiunii Windows 8 pentru ARM. Ei bine, acum aflăm și câțiva parteneri de lansare pentru Win RT și tabletele produse de aceștia.

Astfel, se pare că ASUS, Lenovo, Toshiba și Samsung vor fi primele companii care vor lansa tablete Windows RT în acest an. Alți producători li se vor alătura, dar de abia după ce Microsoft le va acorda licența în ianuarie 2013. Până acum s-a pus accentul pe tableta Surface, drept unul dintre modelele cu Windows RT și mai puțin pe alți producători. Tot ce știam e că HP s-a retras din acest segment și va merge pe mâna lui Win 8 și nu a versiunii RT. Cum s-a făcut repartizarea producătorilor?

Creatorii de chipseturi ARM Nvidia, Texas Instruments și Qualcomm au avut de selectat câte doi producători OEM pentru lansarea tabletelor RT. Nvidia a ales ASUS și Lenovo, în vreme ce TI a preferat Toshiba, iar Qualcomm selectase Samsung și HP inițial. Cum HP nu are încredere în Windows RT, Dell ar putea înlocui poziția sa. Microsoft va opri restricțiile pentru licențierea Win RT în ianuarie și atunci va începe o invazie de tablete ARM de nouă generație. Așteptați-vă la un CES 2013 și MWC 2013 foarte ocupate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×