UHANS Balance va sosi cu display de 5.5 inch, 2 GB RAM și procesor MediaTek MT6753 - la un preț de 109.9 dolari

Autor:  | Publicat în:  UHANS 645 ori
<b>UHANS Balance va sosi cu display de 5.5 inch, 2 GB RAM și procesor MediaTek MT6753 - la un preț de 109.9 dolari</b>În curând pe piața asiatică va debuta comercial și smartphone-ul UHANS Balance, dispozitiv cu preț de doar 109.9 dolari ce va oferi un display de 5.5 inch la pachet, un procesor quad-core MediaTek MT6735, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală

Producătorul chinez UHANS ne prezintă astăzi câteva dintre dotările hardware pe care le vom regăsi pe modelul Balance - un terminal foarte bine echilibrat ca raport preț-specificații, de aici și denumirea sa ce ne sugerează acest detaliu. Dispozitivul de față se afișează totodată și într-o primă fotografie pe care o puteți vedea mai sus.

Ei bine, se pare că vom primi la pachet un procesor octa-core MediaTek MT6753, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare alături de un slot microSD. Va exista un display de 5.5 inch pe acest smartphone, dar și o baterie de 2850 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

Pentru a reduce costurile, cei de la UHANS dezvăluie să s-a renunțat la integrarea unui scanner de amprente pe modelul Balance, dotare pe care unii utilizatori ar fi considerat-o un ornament inutil. Potrivit companiei asiatice, noul terminal va avea un preț de aproximativ 109.9 dolari, sumă ce se convertește în 442 lei. 

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×