UHANS Balance va sosi cu display de 5.5 inch, 2 GB RAM și procesor MediaTek MT6753 - la un preț de 109.9 dolari

Autor:  | Publicat în:  UHANS 631 ori
<b>UHANS Balance va sosi cu display de 5.5 inch, 2 GB RAM și procesor MediaTek MT6753 - la un preț de 109.9 dolari</b>În curând pe piața asiatică va debuta comercial și smartphone-ul UHANS Balance, dispozitiv cu preț de doar 109.9 dolari ce va oferi un display de 5.5 inch la pachet, un procesor quad-core MediaTek MT6735, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală

Producătorul chinez UHANS ne prezintă astăzi câteva dintre dotările hardware pe care le vom regăsi pe modelul Balance - un terminal foarte bine echilibrat ca raport preț-specificații, de aici și denumirea sa ce ne sugerează acest detaliu. Dispozitivul de față se afișează totodată și într-o primă fotografie pe care o puteți vedea mai sus.

Ei bine, se pare că vom primi la pachet un procesor octa-core MediaTek MT6753, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare alături de un slot microSD. Va exista un display de 5.5 inch pe acest smartphone, dar și o baterie de 2850 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

Pentru a reduce costurile, cei de la UHANS dezvăluie să s-a renunțat la integrarea unui scanner de amprente pe modelul Balance, dotare pe care unii utilizatori ar fi considerat-o un ornament inutil. Potrivit companiei asiatice, noul terminal va avea un preț de aproximativ 109.9 dolari, sumă ce se convertește în 442 lei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×