Display-ul lui UHANS Balance ocupă 75% din întreg panoul frontal; telefon cu preț de 109.9 dolari

687 ori
<b>Display-ul lui UHANS Balance ocupă 75% din întreg panoul frontal; telefon cu preț de 109.9 dolari</b>Foarte curând cei de la UHANS vor aduce la vânzare și smartphone-ul Balance, un terminal ce se promovează drept având un echilibru excelent între preț și specificații. Ținând cont de faptul că dotările nu sunt deloc rele, și nici design-ul, atunci avem

În curând pe piața din China va debuta un nou terminal accesibil, și anume modelul UHANS Balance. Acest dispozitiv se promovează drept având un echilibru perfect între specificații și prețul de comercializare. Și ținând cont că dotările pe care le-am aflat anterior sunt chiar interesante în raport cu prețul său de doar 109.99 dolari, atunci într-adevăr avem aici un balans între elementele principale ce intervin la achiziția unui handset.

Compania producătoare ține să ne amintească de faptul că acest telefon oferă un body ratio de 75%, acesta fiind procentajul ocupat de către display din întregul panou frontal. Avem un ecran de 5.5 inch aici, unul care cel mai probabil va fi acoperit de o suprafață de sticlă 2.5D și va oferi o rezoluție HD sau Full HD.

Alte dotări ale sale sunt constituite de către bateria de 2850 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, de procesorul octa-core MediaTek MT6753 și de către cei de 2 GB RAM. Mai regăsim și 16 GB spațiu de stocare la bord, iar per total, UHANS Balance sună a fi o soluție interesantă de luat în seamă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×