Samsung Galaxy Note 7 hands-on Mobilissimo.ro la Unpacked 2016: cu mâinile pe noul Note şi noul S-Pen, direct de la New York (Video)

3.125 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 hands-on Mobilissimo.ro la Unpacked 2016: cu mâinile pe noul Note şi noul S-Pen, direct de la New York (Video)</b>La evenimentul Unpacked 2016 ce a avut loc chiar ieri, 2 august, în New York, delegatul Mobilissimo a obținut și un hands-on cu noul phablet Samsung Galaxy Note 7 - material video pe care îl puteți privi mai jos. Vedem în cele 11 minute rând pe rând ce

Ieri Samsung a anunţat în sfârşit mult aşteptatul sau phablet Samsung Galaxy Note 7 şi v-am oferit live blogging de la faţa locului cu toate detaliile proaspete. Am avut şi un delegat acolo, pe Gabriel Bobon, care a asistat la eveniment şi ne aduce azi şi un hands on cu noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 7

Nu am reuşit să postăm acest hands on imediat după eveniment, deoarece viteza WiFi-ului american nu e deloc bună, aşa că de abia azi Gabriel ne-a trimis materialul din Frankfurt. Cea mai bună judecată legată de lookul acestui model e aceasta: e un soi de Galaxy S7 Edge puţin mai mare şi cu S Pen. Dotările sunt similare cu ale lui S7 Edge de altfel, inclusiv rezoluția Quad HD, procesorul Snapdragon 820 sau cei 4 GB RAM. Crește diagonala la 5.7 inch, iar noul ecran este unul de tip HDR, premieră pe piața smartphone.

Samsung Galaxy Note 7

Se păstrează camera Dual Pixel de 12 megapixeli de pe S7 şi S7 Edge, iar camera selfie e tot de 5 MP. Şi cum acesta e un hands on nu un material axat pe specificaţii, aflaţi că handsetul e foarte arătos, folosind o suprafaţă din sticlă în faţă şi sticlă şi spate, cu protecţie Gorilla Glass 5 de această dată. Între ele se află o ramă metalică solidă. Nouă variantă de TouchWiz aplicată peste Marshmallow aduce la pachet setări mai bine organizate şi fără acele iconuri rotunde uriaşe de până acum.

Samsung Galaxy Note 7

Apropo de micșorare de iconuri, acum şi cele din interfaţa foto sunt mai compacte. În clip Gabriel prezintă şi acel nou Motion Wallpaper, cu efecte 3D ce apar când înclinam device-ul şi vedem şi noul S Pen în acţiune, care poate scrie pe ecranul Always On şi mai mult decât atât scrie chiar şi sub apă. El poate şi traduce text în timp real cu funcţia Translate şi are şi funcţionalitate de lupa.

Fiind un model cu ecran cu muchii curbate, avem parte şi de acele shortcuturi clasice Edge, iar o extra modalitate de securizare este scannerul de iris, care îl însoţeşte pe cel de amprente. Vedem în clipul hands on şi setupul pentru scannerul de iris, care nu a funcţionat din prima şi nu a fost prea lin. În cele din urmă a fost realizată autentificarea şi există şi limitări ale scanării de iris, precum utilizatorii care poartă lentile de contact sau au afecţiuni oculare.

Deblocarea pe bază de iris apare şi ea în clip, deci numai lucruri interesante, direct din New York. Îl aşteptăm pe Samsung Galaxy Note 7 în România în următoarele săptămâni şi din ce am înţeles va avea un eveniment de debut pe plan local pe 9 august. Vom reveni cu mai multe informaţii atunci şi vă lăsăm să savuraţi acest clip între timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×