Ulefone ne-a pregătit o promoție specială cu ocazia Noului An; smartphone-urile Paris și Paris X costă acum doar 119.99 dolari

873 ori
<b>Ulefone ne-a pregătit o promoție specială cu ocazia Noului An; smartphone-urile Paris și Paris X costă acum doar 119.99 dolari</b>&Icirc;ncă doar c&acirc;teva zile și putem spune bun venit Noului An, perioadă ce va fi marcată cu siguranță de o mulțime de lansări de smartphone-uri, tablete, dar și ceasuri inteligente. P&acirc;nă atunci &icirc;nsă, avem ocazia ca astăzi...

Încă doar câteva zile și putem spune bun venit Noului An, perioadă ce va fi marcată cu siguranță de o mulțime de lansări de smartphone-uri, tablete, dar și ceasuri inteligente. Până atunci însă, avem ocazia ca astăzi să aflăm despre o promoție specială desfășurată de către Ulefone, companie ce are în portofoliu o serie de terminale foarte interesante.

Promoția pregătită de către Ulefone constă într-un preț de doar 119.99 dolari aplicat atât modelului Paris, cât și lui Paris X. Ambele terminale sosesc cu display HD de 5 inch + sticlă 2.5D și protecție Corning Gorilla Glass 3, cu 2 GB memorie RAM dar și cu o baterie de 2250 mAh la pachet.

Vom primi 16 GB spațiu intern de stocare și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop împreună cu interfața producătorului aplicată peste. Modelul de bază Ulefone Paris ne oferă un procesor octa-core Mediatek MT6753 pe 64-bit, și o cameră foto principală OmniVision OV13850 de 13 megapixeli.


În schimb, varianta Paris X sosește cu procesor quad-core Mediatek MT6735 pe 64-bit, și cu un senzor foto principal Sony IMX166 de 8 megapixeli. Cei de la Ulefone ne promit că terminalele vor fi livrate către clienți în doar 24 ore de la plata produsului, având totodată și un stoc destul de consistent.

Un alt detaliu ce ni se dezvăluie, este acela că Ulefone Paris va primi un alt update software înainte de sfârșitul anului 2015, lucru ce este de apreciat din partea producătorului chinez. Pentru doar 498 lei, putem avea iată un terminal mid-range elegant, numai bun pentru task-urile de zi cu zi, dar și pentru gaming sau fotografie.

Puteți plasa o comandă pentru Ulefone Paris și pentru Paris X chiar de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×