Interfața ColorOS 3.0 pentru terminalele Oppo, își face apariția într-o serie de fotografii

Autor:  | Publicat în:  Oppo 482 ori
<b>Interfața ColorOS 3.0 pentru terminalele Oppo, își face apariția într-o serie de fotografii</b>Ca mai toți producătorii, și cei de la Oppo introduc pe terminalele comercializate o interfață proprie bazată pe Android, &icirc;n acest caz fiind vorba despre Color OS. Noua versiune ce urmează a fi distribuită &icirc;n cur&acirc;nd, este ColorOS...

Ca mai toți producătorii, și cei de la Oppo introduc pe terminalele comercializate o interfață proprie bazată pe Android, în acest caz fiind vorba despre Color OS. Noua versiune ce urmează a fi distribuită în curând, este ColorOS 3.0, software ce astăzi își face apariția într-un release alpha pentru Oppo R7 Plus.

Printre modificările aduse se remarcă design-ul flat popularizat de către Windows 8 și iOS 7, dar și noul meniu de apelare. Aflăm că această versiune este bazată Android 5.1.1 Lollipop și faptul că este introdusă și o funcție prin care butoanele de control software pot fi ascunse printr-o simplă atingere.

Interfața ColorOS 3.0 pentru terminalele Oppo, își face apariția într-o serie de fotografii

Pentru moment nu există informații cu privire la ziua în care noua interfață va debuta oficial, dar tindem să credem că nu va mai dura mult până la anunțul celor de la Oppo. Ultimul device dezvăluit de către compania chineză, este Oppo A53, model mid-range cu display HD de 5.5 inch despre care puteți afla mai multe de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×