Xiaomi Gemini (Mi 5) apare din nou în GeekBench; obține rezultate mai bune de această dată

872 ori
<b>Xiaomi Gemini (Mi 5) apare din nou în GeekBench; obține rezultate mai bune de această dată</b>Acum o săptăm&acirc;nă, &icirc;n baza de date GeekBench &icirc;l observam și pe Xiaomi Gemini, denumire &icirc;n spatele căreia se ascunde nimeni altul dec&acirc;t Mi 5. Noul telefon urmează a fi lansat cel mai probabil la &icirc;nceputul anului...

Acum o săptămână, în baza de date GeekBench îl observam și pe Xiaomi Gemini, denumire în spatele căreia se ascunde nimeni altul decât Mi 5. Noul telefon urmează a fi lansat cel mai probabil la începutul anului viitor, cu Android 6.0 Marshmallow și cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la interior.

Telefonul în cauză își face din nou apariția astăzi, tot în cadrul GeekBench. De această dată însă, device-ul obține rezultate ceva mai bune atât la testul single-core, cât și la cel multi-core ( 2238 / 5147 puncte). Comparativ cu cifrele anterioare, performanța lui Xiaomi Gemini a crescut cu aproximativ 400 puncte în cadrul testului multi-core (rezultate anterioare: 2140 - single core / 4762 - multi core).

Xiaomi Gemini (Mi 5) apare din nou în GeekBench; obține rezultate mai bune de această dată

Din captura de ecran, remarcăm că Xiaomi Gemini va aduce 3 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la o frecvență de 1.59 GHz. Printre alte dotări ale terminalului s-ar putea număra un display Quad HD și o cameră foto principală de 20 megapixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×