Xiaomi Gemini (Mi 5) apare din nou în GeekBench; obține rezultate mai bune de această dată

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 836 ori
<b>Xiaomi Gemini (Mi 5) apare din nou în GeekBench; obține rezultate mai bune de această dată</b>Acum o săptăm&acirc;nă, &icirc;n baza de date GeekBench &icirc;l observam și pe Xiaomi Gemini, denumire &icirc;n spatele căreia se ascunde nimeni altul dec&acirc;t Mi 5. Noul telefon urmează a fi lansat cel mai probabil la &icirc;nceputul anului...

Acum o săptămână, în baza de date GeekBench îl observam și pe Xiaomi Gemini, denumire în spatele căreia se ascunde nimeni altul decât Mi 5. Noul telefon urmează a fi lansat cel mai probabil la începutul anului viitor, cu Android 6.0 Marshmallow și cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la interior.

Telefonul în cauză își face din nou apariția astăzi, tot în cadrul GeekBench. De această dată însă, device-ul obține rezultate ceva mai bune atât la testul single-core, cât și la cel multi-core ( 2238 / 5147 puncte). Comparativ cu cifrele anterioare, performanța lui Xiaomi Gemini a crescut cu aproximativ 400 puncte în cadrul testului multi-core (rezultate anterioare: 2140 - single core / 4762 - multi core).

Xiaomi Gemini (Mi 5) apare din nou în GeekBench; obține rezultate mai bune de această dată

Din captura de ecran, remarcăm că Xiaomi Gemini va aduce 3 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la o frecvență de 1.59 GHz. Printre alte dotări ale terminalului s-ar putea număra un display Quad HD și o cameră foto principală de 20 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×