Samsung distribuie un nou update pe Galaxy A50, cu îmbunătățiri pentru fotografii și conexiunile Wi-Fi

1.222 ori
<b>Samsung distribuie un nou update pe Galaxy A50, cu îmbunătățiri pentru fotografii și conexiunile Wi-Fi</b>În ultimele săptămâni sud-coreenii de la Samsung au oferit și câteva actualizări software pentru smartphone-ul Galaxy A50, update-uri menite să îmbunătățească performanța scanner-ului de amprente optic integrat în ecran

În ultimele săptămâni sud-coreenii de la Samsung au oferit și câteva actualizări software pentru smartphone-ul Galaxy A50, update-uri menite să îmbunătățească performanța scanner-ului de amprente optic integrat în ecran. După două asemenea update-uri, astăzi vine și actualizarea cu numărul 3 ce poartă numărul de versiune A505FDDU1ASE2 și care are o mărime de 153 MB.

Galaxy A50

Printre noutățile aduse în cazul de față avem în primul rând îmbunătățiri pentru camera foto, Samsung oferind promisiunea că după update vom remarca o calitate mai bună a fotografiilor surprinse. Avem de asemenea și noi funcții adăugate pe care compania nu le detaliază în changelog, dar și îmbunătățiri ale conexiunii Wi-Fi și a stabilității semnalului.

Nu în ultimul rând telefonul primește odată cu acest update OTA și patch-ul de securitate pe luna mai. Vă amintim că Samsung Galaxy A50 se află și pe masa noastră de teste în aceste zile, un unboxing fiind disponibil aici. Cel mai bun preț actual pentru smartphone-ul de față este 1.419 lei, sumă practicată de PC Garage.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×