Prima actualizare software pentru Samsung Galaxy Note 10 este aici și vine cu multe îmbunătățiri la pachet

1.305 ori
<b>Prima actualizare software pentru Samsung Galaxy Note 10 este aici și vine cu multe îmbunătățiri la pachet</b>Au mai rămas doar câteva zile până ce retailerii și operatorii din întreaga lume vor începe onorarea comenzilor pentru Note 10 și Note 10+, iar Samsung deja vine cu o actualizare pe care o veți realiza imediat ce scoateți telefonul din

Au mai rămas doar câteva zile până ce retailerii și operatorii din întreaga lume vor începe onorarea comenzilor pentru Note 10 și Note 10+, iar Samsung deja vine cu o actualizare pe care o veți realiza imediat ce scoateți telefonul din cutie. Actualizarea are aproximativ 307 MB și vine la pachet cu patch-ul de securitate ce datează din 1 august iar mai jos detaliem principalele noutăți aduse de către sud-coreeni aici.

Galaxy Note 10

În primul rând ni se promit îmbunătățiri pentru recunoașterea amprentelor, dar și pentru performanța ecranului în materie de interacțiune tactilă. Și aplicația Camera primește o actualizare, fiind îmbunătățită stabilitatea generală. De asemenea, în changelog vedem menționat faptul că și calitatea fotografiilor obținute a fost îmbunătățită, dar rămâne de testat ce anume s-a schimbat la acest capitol.

Nu în ultimul rând acest update aduce și optimizări la nivel de securitate. Vă amintim că ambele telefoane au primit handson-uri rapide aici pe Mobilissimo, cel în care vi-l prezentăm pe Note 10 fiind disponibil aici, iar cel pentru varianta Plus aici. Am trasat și câteva impresii iar într-un articol dedicat v-am vorbit despre programul trade-in/buy-back organizat pe plan local. Mai jos aveți link-uri către articolele Preț și Disponibilitate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×