UMi ne pregătește un smartphone inedit ce aduce cu Note 5 la capitolul design; vine cu 3 GB RAM, costă doar 90 dolari și se numește „UMi Rome”

1.358 ori
<b>UMi ne pregătește un smartphone inedit ce aduce cu Note 5 la capitolul design; vine cu 3 GB RAM, costă doar 90 dolari și se numește „UMi Rome”</b>Printre brandurile de origine chineză ce ne impresionează prin smartphone-urile produse la ora actuală, se află și UMi, companie care pregătește un device incredibil at&acirc;t prin prisma prețului, c&acirc;t și a design-ului. Este vorba despre...

Printre brandurile de origine chineză ce ne impresionează prin smartphone-urile produse la ora actuală, se află și UMi, companie care pregătește un device incredibil atât prin prisma prețului, cât și a design-ului. Este vorba despre UMi Rome, smartphone căruia îi putem acorda denumirea de copie fidelă pentru Galaxy Note 5.

Ca și specificații, vom primi un display HD de 5.5 inch, un procesor octa-core Mediatek MT6753 tactat la 1.3 GHz, 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, și o cameră foto principală Sony IMX164 de 13 megapixeli cu bliț dual-tone. La pachet se află și un senzor frontal de 2 megapixeli dotat cu bliț LED.

UMi Rome va adopta o baterie de 2500 mAh, și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop însoțit de interfața producătorului. Ni se dezvăluie faptul că terminalul va păstra și o grosime redusă, de doar 7.9 mm. Inedit la acest smartphone este prețul său de doar 89.99 dolari, o sumă ce s-ar transpune în 370 lei.

Potrivit comunicatului de presă emis de către companie, UMi Rome vine ca un soi de rival pentru produsele companiilor rivale Cubot, respectiv Elephone, brand-uri ce comercializează pe piață modelele X15, respectiv Paris. Acest din urmă smartphone a fost recent rebranduit de către Evolio, detaliu despre care puteți afla mai multe de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×