iPad Pro, uriașa tabletă de 12.9 inch este disponibilă la precomandă prin intermediul eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.072 ori
<b>iPad Pro, uriașa tabletă de 12.9 inch este disponibilă la precomandă prin intermediul eMAG.ro</b>Zilele trecute vedeam noua tabletă iPad Pro listată la pre-comandă de către QuickMobile, iar astăzi descoperim că și eMAG vinde uriașul device cu display de 12.9 inch. &Icirc;n oferta acestui retailer se află at&acirc;t variantele WiFi cu 32 GB...

Zilele trecute vedeam noua tabletă iPad Pro listată la pre-comandă de către QuickMobile, iar astăzi descoperim că și eMAG vinde uriașul device cu display de 12.9 inch. În oferta acestui retailer se află atât variantele WiFi cu 32 GB sau 128 GB spațiu de stocare, cât și modelele LTE cu 32 GB, respectiv 128 GB memorie internă.

Fiind dotat cu un asemenea panou, iPad Pro se adresează mai degrabă celor din mediul business, designerilor, dar și celor pasionați de editare video, acest model oferind suport pentru editarea clipurilor la rezoluție 4K. De asemenea, în combinație cu o tastatură dock, iPad Pro poate devine un adevărat notebook.

iPad Pro, uriașa tabletă de 12.9 inch este disponibilă la precomandă prin intermediul eMAG.ro

La interiorul acestui device regăsim procesorul Apple AX9, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală iSight de 8 megapixeli și 4 difuzoare stereo. Bateria sa ne promite în jur de 10 ore de autonomie cu Wi-Fi pornit. Aflați că prețurile afișate de eMAG, pornesc de la 4.499 lei pentru versiunea WiFi de 32 GB. Lista completă de prețuri pentru celelalte versiuni poate fi consultată aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×