Tehnologia Bluetooth va avansa semnificativ în 2016, jucând un rol important în sistemele Internet of Things

697 ori
<b>Tehnologia Bluetooth va avansa semnificativ în 2016, jucând un rol important în sistemele Internet of Things</b>Bluetooth SIG, autoritatea care răspunde de tehnologia Bluetooth, standardele asociate şi evoluţia acestora a făcut o serie de predicţii şi dezvăluiri cu privire la viitorul acestui tip de conectivitate. Aflăm că &icirc;n 2016 vom vedea o...

Bluetooth SIG, autoritatea care răspunde de tehnologia Bluetooth, standardele asociate şi evoluţia acestora a făcut o serie de predicţii şi dezvăluiri cu privire la viitorul acestui tip de conectivitate. Aflăm că în 2016 vom vedea o evoluţie la capitolul rază de acoperire şi viteză.

Acest upgrade se va face pentru o mai bună integrare cu sistemele de tip Internet of Things. Astfel, Bluetooth va acoperi zone mai ample şi va suporta şi networking mesh. Industrii ca smart home, automatizarea industrială şi serviciile bazate pe localizare, dar şi infrastructurile smart vor trece la nivelul următorul cu ajutorul tehnologiei Bluetooth.

Piaţa Internet of Things e plasată undeva între 2 şi 11.1 trilioane de dolari ca valoare până în 2025. Creşterea segmentului va fi accelerată de evoluţia tehnologiilor Bluetooth din 2016. Raza de acoperire a lui Bluetooth Smart va creşte de până la 4 ori, transformand experienta smart home şi combinând utilizarea la interior cu cea la exterior.

Creşterea de viteză va fi de 100% fără a creşte totuşi şi consumul de energie. Aceste upgrade-uri vor avea un rol însemnat şi în industria medicală, printre altele. Noi funcţii vor primi previewuri în lunile următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×