Fotografii hands on cu noul Motorola Moto M apar pe web, ar fi un model cu 4 GB RAM şi ecran Full HD

792 ori
<b>Fotografii hands on cu noul Motorola Moto M apar pe web, ar fi un model cu 4 GB RAM şi ecran Full HD</b>Printre smartphone-urile pregătite de către Motorola pentru debut în perioada următoare, se află și modelul Moto M pe care astăzi îl zărim într-o serie de fotografii hands-on reale. Avem de-a face în cazul de față cu un smartphone upper mid-range ce

Motorola îşi continuă seria de terminale din gama Moto aparent, dovedind că tutelajul Lenovo le prinde bine. Mai nou ni se pregăteşte un model Moto M, ale cărui fotografii live le vedeţi mai jos.

Lenovo Moto M

Ele tocmai au apărut pe web, împreună cu câteva dotări ale handsetului. Cunoscut şi cu nume de cod XT1662, smartphone-ul a fost identificat o perioadă drept Moto X (2016) şi ar urma să vină în curând în China. În mod interesant produsul va fi produs local de către Lenovo, probabil pentru a ţine costurile sub control. Diagonala de 5.5 inch se aliniază cu cea a modelelor G4 şi Moto Z.

Există şi o teorie ce afirmă că noi vedem aici de fapt un Moto M Plus şi că va exista şi o variantă cu diagonală mai mică. Telefonul va fi fabricat din aluminiu în mod complet şi ar urma să aibă un scanner de amprente în spate. La interior vom găsi 4 GB RAM, 32 GB stocare şi un procesor MediaTek puternic, poate un Helio X20 sau X25. O combinaţie de camere de 16 MP + 8 MP e şi ea pe listă.

Să sperăm că preţul va fi just.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×