UMi X3, un nou smartphone din China ce dezvăluie posibila Înfățișare a lui iPhone Air/6

2.007 ori
<b>UMi X3, un nou smartphone din China ce dezvăluie posibila Înfățișare a lui iPhone Air/6</b>De curând, în China, și-a făcut apariția un nou smartphone al unui producător necunoscut, și anume UMi. Acesta poartă numele de UMi X3 și adoptă un design familiar cu cel al produselor marca Apple. Totodată, acest design al lui UMi X3 ar putea...

De curând, în China, și-a făcut apariția un nou smartphone al unui producător necunoscut, și anume UMi. Acesta poartă numele de UMi X3 și adoptă un design familiar cu cel al produselor marca Apple. Totodată, acest design al lui UMi X3 ar putea dezvălui înfățișarea noului iPhone Air/6, terminal ce se va lansa în acest an.

UMi X3 vine cu un display Full HD de 5.5 inch produs de LG, un procesor octo-core MediaTek MT6592 tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM și 16/32 GB de stocare. De asemenea, mai avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 8 megapixeli.

UMi X3

La capitolul baterie, noul UMi X3 dispune de o unitate de 3150 mAh ce promite o autonomie destul de bună, ținând cont că avem de-a face cu un terminal al cărui display măsoară 5.5 inch în diagonală. Prețul lui UMi X3 în varianta de 16 GB va fi de 224 $, în timp ce versiunea de 32 GB va fi vândută la un preț de 256 $. Acesta va ajunge pe piață în data de 11 aprilie, moment în care se vor livra și primele pre-comenzi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×