Brandul Vodafone Împlinește 30 de ani azi, iată de la ce vine numele operatorului

1.613 ori
<b>Brandul Vodafone Împlinește 30 de ani azi, iată de la ce vine numele operatorului</b>Numele "Vodafone" a fost prezentat pentru prima oară publicului în urmă cu 30 de ani, iar astăzi este aniversarea sa. Racal Electronics a anunțat numele serviciului sau de telecomunicații mobile în cadrul unei conferințe media din Londra, pe 22...

Numele "Vodafone" a fost prezentat pentru prima oară publicului în urmă cu 30 de ani, iar astăzi este aniversarea sa. Racal Electronics a anunțat numele serviciului sau de telecomunicații mobile în cadrul unei conferințe media din Londra, pe 22 martie 1984.

Ideea era de a furniza un serviciu mobil și portabil public la nivel național, la acea vreme. Publicul țintă al acestui serviciu era constituit la început din persoane mereu în mișcare, precum oameni de afaceri, cei care lucrează în vânzări, jurnaliști, doctori și veterinari. Numele Vodafone provine din cuvintele "voce", "date" și "telefon", fiind conceput de unul dintre directorii agenției de advertising Saatchi & Saatchi.

Ideea sa de a scrie "phone" ca "fone" a făcut proiectul să fie respins de CEO-ul Sir Gerry Whent, care a cedat în cele din urmă și a aprobat numele Vodafone. Astăzi Vodafone este cel mai valoros brand din UK și al 16-lea cel mai valoros brand din lume. La mulți ani Vodafone!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×