HomTom S8 debutează la precomandă pe GearBest; telefon cu display 18:9, 4 GB RAM și cameră duală!

1.847 ori
<b>HomTom S8 debutează la precomandă pe GearBest; telefon cu display 18:9, 4 GB RAM și cameră duală!</b>Producătorii asiatici continuă să lanseze device-uri mobile foarte arătoase, cel mai nou exemplu fiind HomTom S8. Acesta vine de la o companie pe care noi o știm aici la Mobilissimo, dar pe care unii dintre voi nici nu au auzit-o menționată vreodată

Pe zi ce trece producătorii chinezi de smartphone-uri ne uimesc cu produsele aduse pe piață, asta în special design-ului superb pe care terminalele le adoptă. Companii precum HomTom au intrat și ele în hora panourilor 18:9 și din partea ei primim astăzi modelul numit HomTom S8. Încă din denumire se face aluzie la Samsung Galaxy S8 și vedem aici o implementare cu mult mai arătoasă a camerei duale și a scanner-ului de amprente din spate decât la Note 8 să spunem.

HomTom S8

Acest telefon sosește cu un display HD de 5.7 inch și raport 18:9 al imaginii, ecran ce ocupă 83% din întreaga suprafață a panoului frontal. Exact ca pe Samsung Galaxy S8 avem un display ușor curbat spre margini, efect datorat utilizării unei sticle 2.5D. Aflăm că produsul de față aduce o carcasă cu ramă metalică și că în spate avem un policarbonat special cu look glossy.

HomTom S8

HomTom S8 ne oferă un procesor octa-core MediaTek MT6750T de 1.5 GHz la interior, 4 GB de RAM și 64 GB spațu intern de stocare + slot microSD. Avem și o cameră selfie de 13 megapixeli, iar în spate o cameră duală compusă dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED. Atfel beneficiem de captură cu efect bokeh și în general de o calitate superioară a imaginilor.

HomTom S8

Telefonul mai aduce și slot dual-SIM, conectivitate 4G LTE, A-GPS și o baterie chiar generoasă de 3400 mAh. Rulează Android Nougat și la prețul de 189.99 dolari este un produs foarte interesant, mai ales prin prisma design-ului adoptat. Îl găsiți pe GearBest.com la precomandă și așteptăm cu mare interes și ceva clipuri video handson!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×