Huawei pregătește un nou telefon de buget cu decupaj picătură în ecran; Ar putea face parte din seria Enjoy

666 ori
<b>Huawei pregătește un nou telefon de buget cu decupaj picătură în ecran; Ar putea face parte din seria Enjoy</b>Weekend-ul ne aduce multe noutăți din partea TENAA, agenție de origine chineză care printre altele a publicat astăzi și certificarea unui nou telefon de buget semnat Huawei. Acest terminal apare menționat în listarea de față

Weekend-ul ne aduce multe noutăți din partea TENAA, agenție de origine chineză care printre altele a publicat astăzi și certificarea unui nou telefon de buget semnat Huawei. Acest terminal apare menționat în listarea de față sub numele de serie AMN-AL10 și din câte se vehiculează în mediul online, ar putea fi vorba despre un smartphone ce face parte din seria Enjoy.

Huawei

Descoperim pe această cale faptul că telefonul adoptă un look clasic pentru anul în care ne aflăm, panoul frontal fiind reprezentat de către un decupaj picătură în zona superioară și de o margine relativ generoasă sub display. Avem o carcasă din policarbonat aici, iar în spate întâlnim o cameră foto singulară, unitate de 13 megapixeli ce vine însoțită de bliț LED.

Smartphone-ul se livrează cu ecran HD+ de 5.71 inch, procesor octa-core de 2.0 GHz, slot dual-SIM, cameră selfie de 5 megapixeli și cu o baterie de 3000 mAh. Are suport 4G LTE, A-GPS, Glonass și sosește în variante cu 2 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 64 GB stocare. Nu lipsește slotul microSD de aici și aflăm că rulează Android 9.0 Pie din fabrică.

Acest viitor Huawei Enjoy va sosi pe negru, maro și verde. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×