Un alt panou frontal destinat lui Samsung Galaxy S7 ajunge pe web; acesta este comparat cu Note 5 și Galaxy S6

1.170 ori
<b>Un alt panou frontal destinat lui Samsung Galaxy S7 ajunge pe web; acesta este comparat cu Note 5 și Galaxy S6</b>Vedeam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile un panou frontal ce aparent ar fi fost destinat lui Samsung Galaxy S7, flagship ce se va lansa la sf&acirc;rșit de februarie. Imaginea cu pricina ne dezvăluia un buton home dreptunghiular, dar și un setup...

Vedeam în urmă cu doar câteva zile un panou frontal ce aparent ar fi fost destinat lui Samsung Galaxy S7, flagship ce se va lansa la sfârșit de februarie. Imaginea cu pricina ne dezvăluia un buton home dreptunghiular, dar și un setup diferit al senzorilor, comparativ cu modelele anterior aduse pe piață de către sud-coreeni.

Cum multe surse au indicat faptul că avem de-a face cu un fake, iată că astăzi sosește o altă imagine cu un panou diferit, unul mai aproape de realitate. În fotografie vedem componenta ce este comparată atât cu Samsung Galaxy Note 5, cât și cu modelul flagship Galaxy S6 de anul trecut.

De această dată, panoul reprezentat în randări are o formă ceva mai pătrățoasă similară cu cea a phablet-ului Galaxy Note 5. Se remarcă totodată și o diferență la capitolul diagonală, fiind vehiculat un display de 5.2 inch pentru Samsung Galaxy S7. Printre alte dotări de pe acest flagship vom avea 4 GB RAM, un procesor Exynos 8890, dar și variante cu chip quad-core Snapdragon 820.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×