Noi randări cu Samsung Galaxy Note 7 poposesc pe web; telefonul ar urma să coste 850 euro în Franța

1.566 ori
<b>Noi randări cu Samsung Galaxy Note 7 poposesc pe web; telefonul ar urma să coste 850 euro în Franța</b>Ne mai despart doar 4 zile până la evenimentul Unpacked 2016 unde Samsung va prezenta oficial phablet-ul Galaxy Note 7 - model ce s-a dezvăluit aproape în totalitate mulțumită scăpărilor ajunse pe web în ultimul timp. Și design-ul acestuia este deja

Au mai rămas doar 4 zile până la debutul oficial al phablet-ului Samsung Galaxy Note 7, dar cu toate acestea se pare că pe măsură ce ne apropiem de Ziua Z, scăpările ajunse pe web sunt din ce în ce mai numeroase. Am văzut chiar mai devreme un clip hands-on de 11 minute cu varianta prototip a acestui phablet, iar acum privim asupra unor noi randări de presă, printre ele fiind reprezentat și Gear VR2.

Samsung Galaxy Note 7

Materialele sosesc și cu o serie de informații interesante, cum este cazul dimensiunilor acestui device (153.5 x 73.9 x 7.9 mm în grosime / greutate - 168 grame). De asemenea, se reconfirmă faptul că telefonul este rezistent la apă și praf grație certificării IP68 adusă de către compania sud-coreeană aici. 

Samsung Galaxy Note 7

Ca dotări tehnice vom primi un display de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD și protecție Gorilla Glass 5, un procesor octa-core Exynos 8890 de 2.3 GHz, 4 GB memorie RAM și o cameră foto de 12 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel, deschidere f/1.7, sistem de stabilizare optică și suport pentru captură video 4K Ultra HD. În partea frontală regăsim un senzor de 5 megapixeli și scanner-ul de iris care anterior ni se prezenta în cadrul unui clip video.

Samsung Gear VR2

Avem și un port USB Type-C la bord, 64 GB memorie flash + microSD și o baterie de 3500 mAh. Aparent, phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 va sosi în Franța din data de 2 septembrie la un preț de aproximativ 850 euro ~ 3.800 lei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×