Un brevet al chinezilor de la Oppo ne dezvăluie un concept de smartphone cu display edge-to-edge

434 ori
<b>Un brevet al chinezilor de la Oppo ne dezvăluie un concept de smartphone cu display edge-to-edge</b>Zilele trecute aici pe Mobilissimo vă prezentam cel mai actual smartphone cu display edge-to-edge de pe piață, device dezvoltat de către compania chineză LeTV. Terminalul &icirc;n cauză poate fi considerat un fel de evoluție a lui Sharp Aquos...

Zilele trecute aici pe Mobilissimo vă prezentam cel mai nou smartphone cu display edge-to-edge de pe piață, device dezvoltat de către compania chineză LeTV. Terminalul în cauză poate fi considerat un fel de evoluție a lui Sharp Aquos Crystal, telefon lansat chiar anul trecut.

Astăzi descoperim că o altă companie chineză, și anume Oppo, dorește dezvoltarea unui astfel de smartphone fără margini în jurul display-ului. Aceștia au pregătit o invenție ce este prezentată detaliat în cadrul schiței de mai sus. Aflăm că această tehnologie constă în acoperirea unui display standard cu un alt panou special.

Din câte putem vedea, acest concept include o curbură transparentă specială la capăt prin care lumina se va difracta într-un așa fel încât display-ul va părea mai mare. Prin această tehnologie, marginile din jurul display-ului vor fi ascunse, oferindu-ne practic senzația că avem parte de un panou edge-to-edge.

La prima vedere tehnologia plănuită de Oppo pare a fi un pic cam complicată, iar costurile eventuale de producție încă nu se cunosc. Cum vi se pare ideea chinezilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×