Versiunea de retail HTC One M9 ajunge în mâinile jurnaliștilor din Taiwan; primim și teste foto cu noul One

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.381 ori
<b>Versiunea de retail HTC One M9 ajunge în mâinile jurnaliștilor din Taiwan; primim și teste foto cu noul One</b>Săptăm&acirc;na trecută cei de la HTC treceau printr-o situație neprevăzută, și anume am&acirc;narea lansării comerciale a smartphone-ului One M9 pe piața taiwaneză, lansare care iată a avut loc p&acirc;nă la urmă peste doar c&acirc;teva...

Săptămâna trecută cei de la HTC treceau printr-o situație neprevăzută, și anume amânarea lansării comerciale a smartphone-ului One M9 pe piața taiwaneză, lansare care iată a avut loc până la urmă peste doar câteva zile. Odată cu disponibilitatea device-ului (cu versiune finală soft), jurnaliștii locali au avut ocazia să pună mâna pe noul One.

Una dintre publicațiile taiwaneze ce a primit un HTC One M9 pentru teste este și udn.com, aceștia dezvăluindu-ne câteva rezultate din teste benchmark și o serie de fotografii realizate pe timp de noapte afară și în interior. Potrivit acestora, telefonul încă mai prezintă semne de supra-încălzire, comportament regăsit mai ales pe timpul rulării de jocuri solicitante hardware.

Din cadrul testului CPU-Z remarcăm faptul că procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 810 va rula la o viteză de operare de până la 1.5 GHz. Aflăm că odată ce telefonul se va încălzi, noul software va pune chip-ul grafic în saving mode pentru ca device-ul să ajungă la o temperatură joasă de utilizare.

În AnTuTu, HTC One M9 cu noul software implementat de către taiwanezi nu uimește pe atât de mult ca și rivalul său Samsung Galaxy S6 (69.000). În cadrul testelor realizate de udn.com, acest device a obținut doar 47.261 puncte, scor care cel mai probabil se datorează măsurilor luate pentru evitarea supra-încălzirii. Dacă vă amintiți la MWC, cu telefonul supra-încălzit am obținut 50.115 puncte, iar cei de la PhoneArena - 56.690 puncte.

După rularea acestor teste, a venit momentul ca publicația taiwaneză să realizeze și un test foto cu senzorul de 20 megapixeli prezent pe HTC One M9, cameră care din păcate nu impresionează mai deloc. Ca o mică concluzie putem spune că 2015 este anul în care HTC a cam dat-o în bară.

Avem parte de un procesor ce nu funcționează la performanțele promise, de un design similar și de o cameră ce nu reușește să fie mai presus de alte produse flagship lansate pe piață până în acest moment. Dacă modelul One M8 se va ieftini, acesta va deveni cu siguranță un smartphone foarte căutat de public. Cât despre One M9, așteptăm sosirea acestuia și la Mobilissimo pentru a trage o concluzie finală.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×