LeTV pregăteşte un smartphone misterios, cu port USB Type C şi margini ultra înguste ale ecranului

881 ori
<b>LeTV pregăteşte un smartphone misterios, cu port USB Type C şi margini ultra înguste ale ecranului</b>Unii producători de telefoane apelează la margini curbate ale ecranului, &icirc;n vreme ce alţii prefera să renunţe de tot la margini. De la LG G2 &icirc;ncoace a fost o goană după &icirc;ngustarea marginilor display-ului, apogeul fiind atins cu...

Unii producători de telefoane apelează la margini curbate ale ecranului, în vreme ce alţii prefera să renunţe de tot la margini. De la LG G2 încoace a fost o goană după îngustarea marginilor display-ului, apogeul fiind atins cu Sharp Aquos Crystal X. Ei bine, firma chineză LeTV vrea să stabilească un nou record cu handsetul înfăţişat mai jos.

Nu avem încă un nume pentru acesta, dar aflaţi din start că terminalul vine cu câteva riscuri asociate lipsei de margini fizice ale ecranului. Spre exemplu e foarte uşor să interacţionăm din greşeală via touch cu acea porţiune laterala de ecran, să o acoperim cu amprente sau să spargem ecranul la cele mai mici lovituri cu diferite colţuri de masă, birou, alte terminale chiar.

LeTV pregăteşte un smartphone misterios, cu port USB Type C şi margini ultra înguste ale ecranului

Totuşi, LeTV merge până la capăt cu iniţiativa sa şi pregăteşte produsul pentru lansare în luna aprilie. Dotările sale nu sună rău şi includ 16 GB stocare, o cameră de 13 MP în spate, una frontală de 5 MP, două sloturi SIM şi un port USB Type C. Aceasta din urmă funcţionalitate reprezintă o premieră pentru un smartphone Android. LeTV deţine şi un serviciu de streaming video popular în China, deci ar putea să îşi includă diferite aplicaţii şi servicii la pachet.

LeTV pregăteşte un smartphone misterios, cu port USB Type C şi margini ultra înguste ale ecranului

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×