Un brevet proaspăt sugerează că Huawei Mate 30 Pro ar putea avea 5 camere foto în spate

1.876 ori
<b>Un brevet proaspăt sugerează că Huawei Mate 30 Pro ar putea avea 5 camere foto în spate</b>Cu toate că următorul telefon high-end pe care îl așteptăm de la Huawei este P30 Pro, iată că apar deja brevete asociate succesorului lui Mate 20 Pro. Aflăm că în ultimele zile cei de la Huawei au primit aprobarea unui brevet

Cu toate că următorul telefon high-end pe care îl așteptăm de la Huawei este P30 Pro, iată că apar deja brevete asociate succesorului lui Mate 20 Pro. Aflăm că în ultimele zile cei de la Huawei au primit aprobarea unui brevet ce face referire la o carcasă de smartphone cu un decupaj foarte generos pentru camera foto din spate, modul despre care se crede că va găzdui nici mai mult nici mai puțin de 5 senzori foto.

Huawei Mate 30 Pro

Se vede de la o poștă faptul că acest decupaj dreptunghiular este mult mai mare decât cel întâlnit pe Mate 20 Pro și că este într-adevăr loc pentru integrarea a 5 camere foto și a unui bliț LED aici. Husa de față mai dezvăluie și prezența unui port USB Type-C la bază, a locului în care se vor afla butoanele fizice de volum și cel de power, respectiv jack-ul audio din zona superioară. 

Huawei

În vreme ce Huawei P30 Pro va fi primul smartphone de la Huawei cu 4 camere foto în spate, iată că trecerea la 5 camere va fi făcută odată cu Mate 30 Pro - un telefon așteptat să sosească abia în toamna anului viitor. Este mult prea devreme să ne așteptăm la noi leak-uri pentru acest device, dar un lucru clar este acela că Huawei vrea să ofere un rival pentru Nokia 9 Pureview care la rândul său va oferi o cameră Penta Lens. 

Ca un fapt divers, există și posibilitatea ca husa de aici să îi fie destinată lui Mate 20 cel standard care are scanner de amprente sub camera triplă - explicându-se astfel decupajul mult mai generos. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×