Următorul smartphone LG ar putea avea 3 sau 4 camere foto în spate și un ecran fără decupaj; Iată un brevet

524 ori
<b>Următorul smartphone LG ar putea avea 3 sau 4 camere foto în spate și un ecran fără decupaj; Iată un brevet </b>În ciuda terminalelor interesante din punct de vedere hardware pe care LG le-a adus pe piață în acest an, publicul a avut o nemulțumire, cea a decupajului din ecran pe care sud-coreenii l-au adus pe majoritatea dispozitivelor lansate

În acest an sud-coreenii de la LG Electronics nu a prea impresionat prin smartphone-urile aduse pe piață, asta prin prisma unor sume ridicate practicate pentru dispozitive și a unei disponibilități limitate. Pe viitor lucrurile s-ar putea schimba și aparent sud-coreenii au luat în seamă faptul că nu mulți apreciază decupajul din zona superioară a telefoanelor, motiv pentru care pregătește un design actualizat!

Brevet LG

Vedem în cazul de față 3 abordări diferite la nivel de look, prima de față (cea de sus) prezentând un soi de succesor pentru phablet-ul LG V40 ThinQ. Acesta are o carcasă cu margini mai pătrățoase și vedem că ecranul găzduit este unul de mari dimensiuni. În spate se află o cameră triplă sau cvadruplă într-un modul pătrat a la Huawei Mate 20 și vedem și scanner-ul de amprente mai jos.

Brevet LG

În partea frontală descoperim ecranul și margini înguste sus-jos fără vreun decupaj alături. Trecând la brevetul cu numărul 2, acesta poate fi considerat drept design-ul pregătit pentru LG G8, telefon care privit din față amintește de Galaxy S9. În spate remarcăm aceeași abordare de amplasare a camerelor și scanner-ul de amprente, iar în partea laterală stânga vedem butoanele fizice de volum.

Brevet LG

Cât despre al 3-lea design propus aici, se observă o carcasă cu margini și mai rotunjite și parcă un ecran cu dimensiuni mai reduse față de variantele de mai sus. Și acesta are cameră triplă în spate și scanner de amprente, ba chiar și jack audio 3.5 mm. Per total aceste propuneri din partea celor de la LG nu par a fi deloc rele, mai ales dacă ne scapă de necesitatea unui decupaj. Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×