Am aflat cât costă Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro în Polonia

4.449 ori
<b>Am aflat cât costă Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro în Polonia</b>Cu doar 5 zile înainte de marea lansare, Huawei Mate 20 și Mate 20 Pro au prețurile dezvăluite în Polonia, țară europeană în care cele două telefoane vor fi vândute chiar din această lună. După cum bine știți, lansarea dispozitivelor va avea loc

Cu doar câteva zile rămase până la debutul lui Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro, programat pentru 16 octombrie în Londra, astăzi aflăm cât costă terminalele în Polonia. Am mai văzut scăpări de preţuri şi săptămâna trecută, dar pe atunci erau în franci elveţieni.

O publicaţie poloneză a pus mâna pe preţurile oficiale mai nou, preluând informaţiile de la un operator local. Sumele se aliniază cu cele de săptămâna trecută din Elveţia totuşi. Astfel, Huawei Mate 20 urmează să coste 799 de dolari, adică 691 de euro, în vreme ce Huawei Mate 20 Pro va costa 1149 dolari, adică 993 de euro. Ambele handseturi vor sosi cu multiple variante de RAM şi stocare, iar sumele de mai sus sunt asociate variantelor lor de bază.

Publicaţia scrie şi că din cauza taxelor aplicate în diferite ţări din Europa, preţurile ar putea fi diferite. Ce e drept suma de la sursă din Elveţia era mai mică pentru Huawei Mate 20 Pro şi anume 1010 dolari. Aflăm şi că precomenzile pentru acest telefoane vor debuta la puţin timp după anunţul de pe 16 octombrie. Huawei Mate 20 ar urma să vină cu un ecran cu decupaj în formă de "picătură" de apă, cititor de amprente în spate şi cameră triplă.

Mate 20 Pro integrează cititorul de amprente în ecran şi are decupajul mai lat pentru a găzdui un mecanism de autentificare facială 3D. La bordul ambelor telefoane vom găsi procesoare Kirin 980, iar Mate 20 Pro ar trebui să aibă un ecran OLED Quad HD+ şi o baterie de 4200 mAh. Am vazut în ultima vreme şi varianta "Twilight" cu o nouă nuanţă mov/albastru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×