Reduceri și Campanii Online #163: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]

1.206 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #163: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]</b>Întâmpinăm anul 2019 cum altfel decât cu un proaspăt articol din seria Reduceri și Campanii Online, ediție în care veți descoperi atât o listă a celor mai noi promoții din online, dar și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul

Întâmpinăm anul 2019 cum altfel decât cu un proaspăt articol din seria Reduceri și Campanii Online, ediție în care veți descoperi atât o listă a celor mai noi promoții din online, dar și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul obținut. Descoperim împreună ce ne propun comercianții și vedem dacă ofertele sunt atractive sau nu. Iată cum arată situația!

Produsul erou al zilei:

Dacă sunteți pasionați de jocuri și vă aflați în căutarea unui headset pe măsură atunci poate că modelul ASUS ROG Strix Fusion 300 este varianta perfectă pe care o puteți lua în calcul pentru o eventuală achiziție. Aceste căști de gaming cu design arătos oferă sunet 7.1, difuzoare de 40mm, iluminare LED pe roșu și un microfon integrat. Prețul este de 349,99 lei la PC Garage în această perioadă.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×