Un device misterios denumit Microsoft MS1 este certificat de către instituția Bluetooth SIG; ar putea fi Surface Phone

648 ori
<b>Un device misterios denumit Microsoft MS1 este certificat de către instituția Bluetooth SIG; ar putea fi Surface Phone</b>Cu toate că Microsoft tocmai ce și-a dezvăluit primele device-uri cu Windows 10 Mobile la bord, nu este exclus faptul ca noi terminale să fie dezvoltate &icirc;n continuare. Indicii cu privire la acest lucru apar prin intermediul...

Cu toate că Microsoft tocmai ce și-a dezvăluit primele device-uri cu Windows 10 Mobile la bord, nu este exclus faptul ca noi terminale să fie dezvoltate în continuare. Indicii cu privire la acest lucru apar prin intermediul instituției Bluetooth SIG ce tocmai a certificat un dispozitiv mobil denumit Microsoft MS1.

Acesta din urmă s-ar putea dovedi a fi nimeni altul decât Surface Phone, un device despre care au tot existat zvonuri în ultimul timp. Unic la acest device va fi faptul că design-ul său va fi creat de la 0 de către Microsoft, și nu bazat pe modele anterioare cum se întâmplă la ora actuală cu gama Lumia.

Din câte știm deja, Microsoft lucrează la un device denumit Lumia 550, model ce totuși poartă un alt nume de cod, mai precis - RM-1127 / RM-1128. Rămâne de văzut ce ne pregătește gigantul IT, și dacă într-adevăr va fi vorba despre Surface Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×