Allview revine cu un nou teaser despre produsul misterios ce ni se pregătește, să fie vorba de Allview P6 PRO?

900 ori
<b>Allview revine cu un nou teaser despre produsul misterios ce ni se pregătește, să fie vorba de Allview P6 PRO?</b>&Icirc;n ultima vreme cei de la Allview ne-au delectat cu fel și fel de teasere pentru produsele ce urmează a fi lansate, unele dintre acestea fiind mai grăitoare dec&acirc;t altele. Totuși, acum aproximativ o săptăm&acirc;nă ni se prezenta un...

În ultima vreme cei de la Allview ne-au delectat cu fel și fel de teasere pentru produsele ce urmează a fi lansate, unele dintre acestea fiind mai grăitoare decât altele. Totuși, acum aproximativ o săptămână ni se prezenta un teaser foarte misterios despre care vă povesteam chiar aici.

Astăzi, teaser-ul cu numărul 2 din această serie ne-a ajuns în inbox, și poate fi văzut chiar mai sus. La fel ca și materialul anterior, și cel de astăzi vine însoțit de o descriere, mai precis de câteva întrebări: “Te-ai gândit vreodata câte știe telefonul taău despre tine? Și dacă ar prinde glas, ce ar avea să-ți spună “amicul” tău care te însoțeșe pretutindeni ? Ești pregătit să afli ?”.

Allview revine cu un nou teaser despre produsul misterios ce ni se pregătește

Personal, textul de mai sus mă duce din nou cu gândul la posibilitatea ca Allview să pregătească un smartphone pe baza sugestiilor primite din partea clienților, dorințele acestora urmând a deveni realitate. Desigur, totul este încă învăluit într-un strat de mister pentru moment, dar tindem să credem că dezvăluirea este aproape. De remarcat și acel ”ț” ce seamănă foarte mult cu un ”6”. Ar putea fi vorba de Allview P6 PRO?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×