Un device misterios din gama Lumia se afișează pe site-ul Microsoft; acesta ar putea fi modelul Lumia 850

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 984 ori
<b>Un device misterios din gama Lumia se afișează pe site-ul Microsoft; acesta ar putea fi modelul Lumia 850</b>Știm deja că cei de la Microsoft ne pregătesc un eveniment pentru data de 6 octombrie, o zi &icirc;n care sunt așteptat cel puțin trei noi terminale mobile. Pe l&acirc;ngă cele trei device-uri deja dezvăluite prin intermediul unor leak-uri, și...

Știm deja că cei de la Microsoft ne pregătesc un eveniment pentru data de 6 octombrie, o zi în care sunt așteptat cel puțin trei noi terminale mobile. Pe lângă cele trei device-uri deja dezvăluite prin intermediul unor leak-uri, și anume Lumia 950, 950 XL, respectiv Lumia 550, se pare că Microsoft ne mai pregătește ceva.

Device-ul misterios tocmai ce și-a făcut apariția pe site-ul companiei IT într-o imagine ce promovează asistentul virtual Cortana. Deși nu se știe cu siguranță ce model se ascunde în spatele acestei imagini, se vechiculează că este vorba despre Lumia 850, smartphone mid-range cu Windows 10 Mobile la bord.

Potrivit informațiilor din presă, acest terminal ar putea adopta un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, un chip nu tocmai performant. La interior am putea primi și 2 GB memorie RAM, o cameră frontală de 5 megapixeli și tehnologia de încărcare rapidă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×